[sibwp_form id=2]

Reyer Live Worship Album 2018!

Passie Aanbiddingsmuziek heeft mijn hart. Zo is het altijd al geweest. Vanaf het moment dat ik begon met muziek maken heb ik in alles gevoeld dat ik dit voor God wil doen. Met die passie begon ik ook drie jaar terug toen ik mijn Nederlandse debuut CD ‘Eeuwig Licht‘ uitbracht, en vervolgens in een stroomversnelling terecht kwam van tours met Martin Smith, Paul Baloche en de Planetshakers, EO Jongerendag, Opwekking, talloze andere concerten en natuurlijk vorig jaar mijn tweede CD project RESOUND en alles wat daarbij hoorde.

Nieuw seizoen, nieuwe muziek En nu, 3 jaar later is de passie onveranderd! Meer dan ooit besef ik dat de brandstof om te doen wat ik doe, niks anders is dan het najagen van Hem, en het bouwen aan Zijn koninkrijk op deze wereld. En waarmee wil ik dat doen? Nieuwe muziek 🙂

Ik geloof in nieuwe liedjes voor een nieuw seizoen. Dat seizoen is aangebroken: Ik ga een Nederlandstalig live album opnemen op 24 februari 2018! Heb jij al tickets? Gloednieuwe muziek voor de kerk van nu in Nederland. Geschreven met oa. Kees Kraayenoord, Elisa Krijgsman en Matthijn Buwalda.

Uiteindelijk zijn het er best wat geworden: We hopen 14 nummers op te nemen die avond, waarvan maar liefst 9 gloednieuw! Check de demo’s op Youtube zodat je ze tegen die tijd goed kan meezingen.

Ik kan niet wachten om deze nieuwe liederen van geloof met jullie te delen en massaal te zingen voor onze God!