[sibwp_form id=2]

Vanmiddag kwam het nieuws naar buiten wat ik al een klein tijdje wist maar nu ook mag mededelen: onze eigen Mirjam Kerkhof wordt de nieuwe zangeres van Sela!
Wat een geweldige kans voor haar en wat een aanwinst voor Sela.

Dit betekent helaas wel dat Mirjam mijn band gaat verlaten. Dit doet natuurlijk best een beetje pijn omdat we al zoveel jaren met veel plezier samen hebben opgetrokken en onze God hebben aanbeden. Maar dat weegt niet op tegen de grote trots en blijdschap die ik voel nu ik weet dat ze een nieuw hoofdstuk mag beginnen en hoeveel (meer) mensen zij mag bereiken met haar onwaarschijnlijk mooie stem.

Tijdens het ‘Hoop in mij’ concert in Eindhoven vorige week zong zij voor de laatste keer mee, en hebben we officieel afscheid kunnen nemen en haar de zegen mogen toezingen.

Mirjam, Je bent een prachtig persoon met een puur hart van aanbidding, en een unieke stem die God je heeft gegeven om velen te inspireren, om te troosten en bovenal om de naam van Jezus te aanbidden op deze aarde. Ik ga je natuurlijk missen, maar ik bid je alle zegen toe in de komende tijd bij Sela.