[sibwp_form id=2]

Lars Gerfen en ik gaan dit jaar opnieuw samen het land in

met een gloednieuw Adventsprogramma, en releasen dit jaar zelfs een bijbehorende EP!
De titel van de tour en EP is ‘Regen op ons’. Lars legt uit: Net als vorig jaar (Met thema ‘Morgen zal ik er zijn’ red.) hebben wij het thema ontleend uit een Katholiek Adventsgedicht, ditmaal het Gregoriaanse gezang Rorate Caelli. De Nederlandse vertaling van een van de verzen van het Rorate Caeli luidt: “Dauwt, hemelen uit den hoge; en wolken,regent de Gerechte.Wees niet vertoornd, Heer, gedenk niet langer onze schuld.”
 
De symboliek van Gods zegen en ontferming als het beeld van regen vonden wij zo sprekend dat we meteen enthousiast werden om daar de nieuwe single omheen te schrijven.”, zegt Reyer. “De nieuwe single is een stuk steviger geworden dan ‘Morgen zal ik er zijn’, maar is hopelijk alsnog een verfrissende toevoeging op het beleven van de Adventstijd”.
 
Naast ‘Regen op ons’, bevat de EP 4 andere Adventsliedjes, waarvan een geschreven met Matthijn Buwalda. Lars sluit af: “We denken met deze nieuwe EP en het nieuwe programma een mooie Adventsbeleving te kunnen neerzetten en kunnen dan ook niet wachten om samen op pad te gaan’. De EP is vanaf nu beschikbaar in mijn webshop.
 
De Adventstour van Lars & Reyer begint op 10 december en doet 11 plaatsen door Nederland heen aan. Tickets zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl