[sibwp_form id=2]

Red een kind

Waar in ik in de afgelopen jaren al wel regelmatig naar heb verlangd is een mogelijkheid om een brug te slaan tussen mijn muziekbediening en het thema ‘gerechtigheid’. Ik ben door de jaren heen vooral door filmpjes, flyers en verhalen al dikwijls blootgesteld aan de grote nood en wanhoop die er in deze wereld bestaat. Ook ben ik inmiddels sponsor van een prachtig kindje uit Oeganda, maar toch voelde ik nog vaak een drang om hier meer mee te doen. Toen ik met Red een Kind in aanraking kwam, leek de klik snel gevonden. Hun praktische werkwijze in behoeftige gebieden in Azië en Afrika sprak mij bijzonder aan en ik werd al snel enthousiast om hier meer over te leren. Toen de gelegenheid zich aandeed om met hen mee te gaan op reis naar Rwanda om hun werk van dichtbij te bekijken, hoefde ik dan ook niet lang na te denken.

Ik ben er trots op om mij aan te sluiten bij zo’n mooie club mensen met een hart voor gerechtigheid, en ik kijk uit naar een mooie en veelbelovende toekomst van samenwerking!”